E-mail: drszollargyorgy@gmail.com
Magamról

Dr. Szollár György 

Pszichológus, Kineziológus, Hellinger-, Hamer- és Hipnoterapeuta

 

1977. óta az életpályám szorosan kötődik a gyógyításhoz. 

Induláskor gyógyszervegyészént kezdtem, de egy határozott irányváltásra kényszerültem, mikor szembesültem a gyógyszergyártás során felhasznált szerves vegyületekkel szemben kialakuló allergiás reakciómmal. Ez számomra elgondolkozató figyelmeztetés volt, ami arra sarkallt, hogy belássam egyrészt, hogy a gyógyszer sokmindenre hat, de ha úgy fogalmazok, hogy a kezelendő tünetre IS, akkor közelebb járok az igazsághoz. Sajnos azonban a gyógyító hatása mellett sokszor intenzívebb az egészségkárosító mellékhatása, ezért csak rendkívüli elővigyázatosság mellett alkalmazandóak.

Másrészt megfogalmazódott bennem, és egyre nagyobb teret nyert az a meggyőződés, miszerint a gyógyítás nem egyenlő a tünetek kezelésével, azok elfedésével.

Ha nem tárom fel a kiváltó okot, és nem arra koncentrálok a munkám során, akkor ez olyan, minha egy fogfájás gyógyításakor a fogorvosom a szuvas fog kezelése helyett csupán fájdalomcsillapítót adna...

Így formálódott át a gondolkozásom, és kezdtem el felfedezni, hogy szinte minden szervi elváltozás mögött megtalálható a psziché zavara. Mára már hittel vallom, hogy a betegségek meghatározó spektrumát pszichés zavarok, önértékelési gondok, félelmek és mentális deficit generálják. 

Ez a felismerés indított arra, hogy pszichológus legyek.


Számos területen rendelkezem több éves szakmai tapasztalattal. Klienseimet a különféle diagnosztikai és terápiás technikák kombinált, szinergikus alkalmazásával segítem hozzá a holisztikus, integrált szemléletben megvalósuló testi-lelki gyógyuláshoz.

Szakterületeim:

Stresszoldás, depresszió, fóbiák, pánikbetegségek, függőségek

Alternatív meddőségi terápia (ezidáig több, mint 40 olyan Nőnek segítettem Anyává válni, akikről a klinikai orvoslás már kimondta, hogy meddők)

Allergia, cukorbetegség, hipertónia és más pszichoszomatikus betegségek kezelése

Tanulási nehézségek, diszlexia, diszgráfia, diszcalculia

Párkapcsolati tanácsadás

Hellinger terápia

Bach virágterápia, Maui Virág- és Drágakőeszenciák alkalmazása

Perelandra Kert eszenciák gyógyító alkalmazása

Egyéni és Csoportos terápiák, stresszoldó tréningek

Idegbecsípődések manuálterápiás, és ultrahangos kezelése

Félelmek oldása, megszüntetése

Fülakupunktúra

Biorezonanciás állapotfelmérések MeriDim készülékkel

 

Ajánlott szakember:

Sz. Mikus Edit - szexológus - www.szmikus.hu